A vidék ízei fogadónk asztalán

2019.04.14

Vendégragasztó az asztalon, így is kezdhetném, mivel ezekért az ételekért, a kolbászért, főtt tojásért, szalonnaért, friss és zamatos zöldségekért járnak vissza vendégeink. "Isteni, kérek még, ezt nem tudom, hogy csináljátok." mondatok közepette telnek az étkezések.

Érthető, hiszen vendégeink sokszor nagyvárosokból érkeznek, ahol nagyon szép, elegáns éttermek vannak, nagyon különleges ételeket szolgálnak fel, de ilyen ízeket nagyon ritkán fogyasztanak.

Figyelünk arra, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, ugyanakkor találkozhassanak a tányérjaikon az elfeledett ízekkel.

A gyerekek étkeztetése kiemelt figyelmet kap nálunk, mivel gyakorló édesanyaként tudom, hogy el kell találni az ínyükre valót.

Lekvárok, szörpök, különlegességek között mindig találnak számukra megfelelőt, így mindenki elégedetten távozik az étkezőasztaltól.

Foglaljatok helyet fogadónk asztalánál, ismerjétek meg a környék őstermelőinek termékeit, kóstoljátok meg a tájegység ízeit, és vigyétek haza magatokkal az elfeledett népi zamatokat.

Espán Mariann
Gilevár Fogadó, Nagyhuta
https://www.gilevarfogado.hu
06 20 592 9445