Szolgáltatások

Félpanziós ellátás

a vidék ízei fogadónk asztalán

Szállás szolgáltatásunk félpanziós ellátással és anélkül is igénybe vehető.

Fogadónkban helyi alapanyagokból összeállított reggelivel és szintén a zempléni hagyományokat idéző bőséges meleg vacsorával kínáljuk vendégeinket, természetesen igény szerint, előre egyeztetve.
A reggelinél helyi termelők által készített kolbászok, szalámik, szalonnák, tejtermékek, szörpök, lekvárok, pékáruk kerülnek az asztalra.

Táncház

népi ütemek zempléni turistáknak

Fogadónk rendezvénytermében lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy megismerjétek a népzenét és táncot táncházi program keretében. Ebben a 1,5-2 óra időtartamban ráhangolódunk a népi világ dallamára és megismerhetitek a magyar népi ütemeket vagy akár szívesen elkalauzolom a társaságot távoli vidékek zenei és tánc világába.

Azokra is gondoltam, akiknek nincs lehetősége eljutni hozzánk, ezért szívesen házhoz viszem a táncházat.

Rendezvényterem

legyen hely nálunk rendezvényednek!

Ballagás, eljegyzés, születésnap, évforduló, diplomaosztó, vagy bármi más, amit együtt szeretnél ünnepelni szeretteiddel, barátaiddal. Rendezvénytermünkben biztosítjuk a helyet, a terítéket, és partnerünkön keresztül akár az ünnepi menüt is.


Időpontegyeztetés
Telefon: 06 20 592 9445

Rendezvénytermünk lefoglalásához előzetes egyeztetésre van szükség, amit megtehetsz telefonos elérhetőségeinket vagy akár írhatsz nekünk üzenetet is az itt található üzenetküldő segítségével.